woning V - halfopen woning

Het concept van de woning is gebaseerd op de inpassing in zijn context. Omdat de tuin noord-gericht is, wordt er aan de linkerzijde van de woning een terras voorzien.
Doordat de leefruimte en de keuken aansluiten op dit terras, kan ook de zuiderzon in de woning dringen. Door de volledige achterzijde van de leefruimte te voorzien van glas, is ook het zicht op de tuin optimaal.

Omdat het een compacte woning betreft, is er gewerkt met doorzichten. Wanneer men de woning betreedt, komt men door de overdekte inkom die gekoppeld is met een overdekte autostaanplaats.
Vanuit de inkom is er door de vestiairekast al contact met de achterliggende tuin.
Door de vide in de inkom is er ook reeds contact met de bovenliggende polyvalente ruimte en dressing.

Alle secundaire functies zoals bergruimtes en toilet, worden achter een schrijnwerkwand voorzien die van de voorzijde tot de achterzijde van de woning loopt.

– fase: omgevingsvergunning –