Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Over ons

Begeleiding van A tot Z

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Visie

Kwaliteit boven kwantiteit

Welkom bij ons architectenbureau! Wij zijn een team van vier architecten waarvan er twee ook interieurarchitect zijn. We zijn er trots op dat we bewust klein zijn gebleven. Bij ons draait het namelijk niet om kwantiteit, maar om kwaliteit.

Persoonlijk contact vinden we bij ons bureau erg belangrijk. Wij vormen de begeleidende factor en geven advies, maar de eindbeslissingen liggen altijd bij de opdrachtgever. Wij staan altijd open voor overleg en feedback, en we vinden het belangrijk om de wensen van onze opdrachtgevers goed te begrijpen. Alleen op die manier kunnen we een ontwerp maken dat volledig aan de verwachtingen voldoet en waar zowel de opdrachtgever als wijzelf trots op kunnen zijn.

Kortom, ons kleine bureau is trots op de persoonlijke aandacht en de hoge kwaliteit die we leveren. Als je op zoek bent naar een architectenbureau dat met je meedenkt, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan een prachtig project te werken!

Bouwen zonder zorgen?

Bij ons kan het!

Wij focussen ons op totaalrenovaties en nieuwbouwprojecten waarbij wij instaan voor de begeleiding van A tot Z. Dit is de volledige uitwerking tot en met het binnenschrijnwerk. Wij bieden zo een volledige ontzorging van het bouwproject. Wij zijn het eerste aanspreekpunt van de aannemer en nemen de volledige coördinatie op ons zodat jij in alle rust kan aftellen tot je droomproject klaar is.

Persoonlijk

Persoonlijk van eerste ontwerp tot uiteindelijke oplevering

Wij zijn een klein team van vier architecten waarvan er twee ook interieurarchitect zijn. Door ook het interieuraspect vanaf het eerste ontwerp mee te betrekken, wordt er een totaalconcept gecreëerd waarbij binnen- en buitenruimtes een harmonieus geheel vormen. Het feit dat we een kleinschalig kantoor hebben, zorgt er voor dat de zaakvoerder nauw betrokken is bij elk project. Dit betekent ook dat we persoonlijk advies op maat bieden bij elk aspect van het proces, vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Hierdoor kunnen we ook snel inspelen op eventuele veranderingen en aanpassingen, wat ten voordele is van het eindresultaat.

Jouw droomproject zonder zorgen

 1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  Jouw wensen in kaart brengen, volledig vrijblijvend.

 2. Bestaande toestand (enkel bij verbouwing)

  Opmeten en uittekenen van de bestaande toestand van de woning.

 3. Fase voorontwerp

  Opmaken van het voorontwerp in 2D en 3D, communicatie ruimtelijke ordening en kostenraming.

 4. Fase omgevingsvergunning

  Opmaak plannen en documenten. De indiening via het omgevingsloket.

 5. Opmaak uitvoeringsdossier (wind-waterdicht)

  Opvragen, nakijken en afstemmen studies (stabiliteit, sondering, EPB en ventilatie). Het opstellen van de uitvoeringstekeningen en de uitvoeringsdetails.

 6. Aanbesteding (wind-waterdicht)

  Meetstaat en lastenboek grondwerken, kelder, ruwbouw, dakwerken en ramenstaat. Opvragen van de nodige offertes en vergelijking van prijzen. Financieel overzicht opstellen en aannemingsovereenkomsten opstellen.

 7. Werffase (wind-waterdicht)

  Strikte opvolging van de werf. Opstellen en coördineren planningen van de aannemers. Ontzorgen van de bouwheer.

 8. Opties (binnenafwerking, technieken en binnenschrijnwerk)

  Totaalconcept met volledige ontzorging. Inclusief binnenafwerking, technieken en binnenschrijnwerk. Zowel de aanbesteding als werffase.

Saskia Horions

(Onze teamfoto’s zijn gemaakt door Djuli Bravenboer & Carola Rummens)

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen