woning R - zorgwoning

Het concept van de woning is gebaseerd op de helling van het terrein. Omdat het gewenst is dat de leefruimten op hetzelfde niveau uitkomen als de achtertuin, wordt er onder het gelijkvloers een kelder voorzien.
Op het gelijkvloers worden al de hoofdfuncties van de woning zoals de inkom, keuken, zitruimte, eetruimte, badkamer, slaapkamer en zorgwoning voorzien.
Al de secundaire functies zoals de bergruimte, garage, welnesszone en fitnessruimte worden in de kelder voorzien.
Door de helling van het terrein zit de kelder aan de achtergevel volledig ondergronds, maar ligt de toegang naar de garage gelijk met de voorliggende weg.
Om de welnesszone en fitnessruimte van licht te voorzien, wordt er een kelderpatio voorzien. De patio is ook zichtbaar en voelbaar op het gelijkvloers waardoor al de facetten van de woning met elkaar in verbinding staan.

– fase: aanbesteding –