Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning ZS

Terug naar alle projecten

Geschakeld rond de patio

Het concept van de woning vertrekt vanuit de bestaande situatie en de oriëntatie van het perceel. Omdat de achterzijde van het perceel noord-georiënteerd is, wordt er aan de linkerzijde van de woning een terras voorzien. Rond dit terras worden de functies van de woning geschakeld.

Het hoofdvolume van de woning bestaat uit een rechthoekig volume met een hellend dak. In dit volume worden de leefruimtes op het gelijkvloers en de slaapkamers op de verdieping voorzien. Zowel de slaapkamers als de leefruimtes geven uit op het terras aan de linkergevel en op de achterliggende tuin.

Tegen het rechthoekige volume met het hellend dak worden, geschakeld rond het terras, twee volumes met een plat dak onder één bouwlaag voorzien. Het eerste volume bevindt zich aan de voorzijde. De badkamer, dressing en wasplaats worden hier voorzien. Het tweede volume is aan de achterzijde gesitueerd en bevat de mediaruimte en het overdekt terras. De mediaruimte is aan de keuken gekoppeld waardoor de kinderen in de zitkuil kunnen spelen en tv kijken terwijl het contact met de leefkeuken steeds mogelijk is.

Om optimaal in te passen in de landelijke omgeving, wordt gekozen om de woning uit te voeren in een op termijn vergrijsde houten gevelbekleding in combinatie met goud/bruin genuanceerd buitenschrijnwerk in aluminium.

Project type:

Nieuwbouw

Project status:

Uitvoering binnenafwerking

Full Width Image
Full Width Image

"De zitkuil is de ontmoetingsplek van de woning waar de kinderen kunnen spelen en de ouders kunnen ontspannen. "

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen