Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning V

Terug naar alle projecten

Halfopen woning

Het concept van de woning is gebaseerd op de inpassing in zijn context. Omdat de tuin noord-gericht is, wordt er aan de linkerzijde van de woning een terras voorzien. Doordat de leefruimte en de keuken aansluiten op dit terras, kan ook de zuiderzon in de woning dringen. Door de volledige achterzijde van de leefruimte te voorzien van glas, is ook het zicht op de tuin optimaal.

Omdat het een compacte woning betreft, is er gewerkt met doorzichten. Wanneer men de woning betreedt, komt men door de overdekte inkom die gekoppeld is met een overdekte autostaanplaats. Vanuit de inkom is er door de vestiairekast al contact met de achterliggende tuin. Door de vide in de inkom is er ook reeds contact met de bovenliggende polyvalente ruimte en dressing.

Alle secundaire functies zoals bergruimtes en toilet, worden achter een schrijnwerkwand voorzien die van de voorzijde tot de achterzijde van de woning loopt.

Project type:

Nieuwbouw

Project status:

Ontwerp

Full Width Image
Full Width Image

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen