Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Project MK

Terug naar alle projecten

Concept vanuit de kenmerken van het terrein

Deze woning wordt gecombineerd met een praktijkruimte voor een kinesiste.
Het concept van de woning vertrekt vanuit de kenmerken van het terrein. Het betreft een hoekperceel dat omhoog helt naar achteren toe.

Om het hoekperceel te benadrukken, wordt er gewerkt met een gelijkvloers volume en een overkragend volume op de verdieping. Door de verdieping geschrankt op het gelijkvloers te plaatsen, ontstaat er een zone links vooraan binnen het bouwkader die onbebouwd blijft. Deze open hoek legt de connectie naar de omliggende straten toe waardoor het hoekperceel benadrukt wordt.

Het niveauverschil van het terrein wordt intern opgevangen door de leefruimtes enkele treden hoger te plaatsen dan het niveau van de inkom. De leefruimtes komen zo uit op hetzelfde niveau als de tuin. Op de verdieping worden de slaapkamers en de badkamers voorzien.
Op het kelderniveau wordt de kinesiste praktijk voorzien die in connectie staat met de woning zelf. Er wordt licht op het kelderniveau gebracht via een vide aan de voor- en achtergevel zodat men vanuit de praktijk niet het gevoel heeft dat men ondergronds zit.

Project type:

Nieuwbouw
Niet-residentieel

Project status:

Uitvoering binnenafwerking

"De kwaliteiten van het hoekperceel worden ten volle benut door de toegang van de woning en de kinepraktijk van elkaar te scheiden."

Full Width Image
Full Width Image

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen