Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning L

Terug naar alle projecten

Wonen aan het water

De bestaande woning in overstromingsgebied wordt afgebroken en vervangen door een overstromingsrobuuste woning. Door de woning op palen te zetten kan de rivier bij zware regenval de plaats innemen die ze nodig heeft. Het uitzicht vanaf de hogergelegen woning is adembenemend!

De woning is opgebouwd rond een centrale toegangsbrug. De brug vormt het schakelpunt tussen de woning en de carport met tuinberging.
Het hoofdvolume van de woning is gepositioneerd tussen de brug en de rivier. In dit volume bevinden zich de leefruimtes en de slaapvertrekken. Vanuit iedere ruimte is er zicht op de rivier en toegang tot het terras. Een tweede terras wordt enkele treden lager voorzien om een geleidelijke overgang te maken naar de rivier toe.

De woning wordt gebouwd in een donkerbruine staalstructuur waarvan de liggers in de gevels van de woning zichtbaar blijven. Voor de dichte gevelvlakken wordt een breuksteen gebruikt die als het ware recht uit de rivier komt.

 

Project type:

Nieuwbouw

Project status:

Aanvraag omgevingsvergunning

Full Width Image

"Het prachtige uitzicht zorgt voor een permanent vakantiegevoel."

Full Width Image
Full Width Image

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen