Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning GD

Terug naar alle projecten

Groene vingers

Bij dit project kwam de vraag om een uibreiding te voorzien met een leefkeuken, inkom en bureauruimte. Omdat de structuur en de ruimtes van de bestaande woning in orde zijn, blijft deze in zijn huidige toestand behouden. De veranda van de woning wordt verbouwd tot de inkom en bureauruimte. Beide ruimtes worden voorzien met een plat dak. Aansluitend wordt het nieuwe volume met de leefkeuken voorzien. Doordat de inkom en de bureauruimte als schakel fungeren met hun plat dak, wordt het nieuwe volume visueel losgekoppeld van de bestaande woning en kan ook het nieuwe volume voorzien worden met een hellend dak. Doordat het nieuwe volume dezelfde dakvorm krijgt als het bestaande wordt er een harmonieus en samenhangend geheel gevormd.

In de uitbreiding wordt aan het plafond een stalen koker voorzien die ook naar buiten wordt doorgetrokken. Hieraan worden planten en verlichting opgehangen.

De bestaande woning en nieuwe uitbreiding worden wit gekaleid.

Project type:

Totaalrenovatie

Project status:

Schilderwerken gevel

Full Width Image
Full Width Image

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen