Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning DV

Terug naar alle projecten

Geschakeld volume

Er is bij de uitwerking van het concept optimaal rekening gehouden met de oriƫntatie, lichten & zichten en het woonritme van de opdrachtgever.

Het perceel versmalt naar de achterzijde toe. De volumes van de woning worden daarom verspringend geplaatst om een optimale privacy en een diversiteit aan lichtinval te garanderen.

De nieuwbouwwoning bestaat uit een kelderverdieping, gelijkvloers en een eerste verdieping. In de kelder bevindt zich de technische ruimte, fitness, berging en wijnkelder. De fitness krijgt haar lichtinval via een vide naar het gelijkvloers toe. Op het gelijkvloers worden de leefruimtes ondergebracht alsook de inkom, wc, bureau, fietsenberging en (afval)-berging. De ruimtes op het gelijkvloers zijn geschakeld rond een interne patio waarlangs de zuiderzon binnenvalt. Vervolgens zijn op eerste verdieping 3 slaapkamers, een dressing, badkamer en apart toilet terug te vinden. Vanuit al de woonvertrekken staat het contact met de tuin centraal.

Project type:

Nieuwbouw

Project status:

Uitvoering ruwbouwwerken

Full Width Image
Full Width Image

"Door de patio is er vanaf ieder woonvertrek contact met de tuin."

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen