Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning CW

Terug naar alle projecten

Ruimtelijkheid centraal

Het concept van de woning is gebaseerd op de inpassing in de bestaande context en het achterliggende bos. Om vanuit de belangrijkste ruimtes van de woning in contact te staan met de achterliggende tuin, wordt er gewerkt met een centrale patio die zorgt voor doorzichten naar de achterliggende tuin. Ook de ruimtes die niet achteraan de woning liggen, worden zo in contact gebracht met de tuin.

Naast contact met de achterliggende tuin zijn ook doorzichten binnen de woning zelf belangrijk. Daarom wordt er een vide voorzien naast de patio waardoor je vanuit de leefkeuken contact hebt met de nachthal en de polyvalente ruimte op de eerste verdieping. Vanuit eetruimte is er ook contact mogelijk met de zitruimte. Deze ligt twee treden lager om een meer geborgen gevoel te creƫren dan in de leefruimte. In de zithoek is er via de patio contact met de tuin. Door de licht en zichtassen in de woning staan de ruimtes met elkaar in contact zonder hun eigenheid te verliezen.

Project type:

Nieuwbouw

Project status:

Uitvoering binnenschrijnwerk

Full Width Image
Full Width Image

"Door de centrale patio staat iedere ruimte in contact met de tuin."

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen