Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning BC

Terug naar alle projecten

Nieuw leven in een Art Nouveau woning

De bestaande woning met Art Nouveau kenmerken stond reeds enkele jaren leeg waardoor deze in verval was geraakt. Met de renovatie gaan we de bestaande woning nieuw leven inblazen. Het karakter van de woning blijft hierbij behouden. In de bestaande woning worden de zitruimten, inkomhal, berging, slaapkamers, dressing en bureau ondergebracht.
Om aan de hedendaagse energie-eisen te voldoen worden de vloeren en de daken geïsoleerd alsook het buitenschrijnwerk wordt vervangen.

De bestaande koterijen worden afgebroken en vervangen door een nieuwe uitbreiding op de gelijkvloerse en eerste verdieping. In de uitbreiding op het gelijkvloers wordt de leefkeuken met aangrenzend overdekt terras voorzien. Het idee van een moderne porch is hier als uitgangspunt genomen.
Op de verdieping zijn de badkamer en een deel van de masterbedroom in de uitbreiding voorzien.
De gevelmaterialen voor de uitbreiding zijn hout en leem. Door deze natuurlijke materialen wordt er een zachte, maar toch duidelijk verschillende, aansluiting met de bestaande woning gemaakt.

Project type:

Totaalrenovatie

Project status:

Omgevingsvergunning

Full Width Image

"Door het nieuwe volume in natuurlijke materialen op te trekken wordt er een zachte, maar toch duidelijk verschillende, aansluiting met de bestaande woning gemaakt."

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen