Onze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren. Meer info
OK

Woning BK

Terug naar alle projecten

Verbouwing jaren '70 woning

Deze jaren ’70 woning krijgt een opfrisbeurt met respect voor het bestaande karakter van de woning. Omdat de voorzijde van de woning zuidgeoriënteerd is en er achter de woning geen bruikbare tuin aanwezig is door de sterke helling van het terrein, fungeert de voortuin van de woning als eigenlijke tuin. Dit bestaande concept van de woning wordt binnen de nieuwe visie verder versterkt.

Binnenin de woning wordt de muur tussen de keuken en zithoek afgebroken zodat er één leefruimte gevormd wordt met zicht op de tuin. Het dak van de woning wordt verhoogd om isolatie te kunnen plaatsen en de bestaande gevels worden gerenoveerd. Ook de ramen worden vernieuwd zodat deze aan al de nieuwe isolatie-eisen voldoen. Voor de materialisatie wordt er gekozen voor hout, terrazzo tegels met een groene ondertoon en accenten in het goud. Het karakter van deze mooie woning wordt door de verbouwing opnieuw in zijn waarde hersteld.

Project type:

Totaalrenovatie

Project status:

Uitvoering dakwerken

Wij staan voor

Totaalconcept

Architecturaal totaalconcept tot en met het interieur.

Duidelijk kostenplaatje

Financieel overzicht van ontwerp tot uitvoering.

Communicatie is key

Gestructureerde manier van werken met open en duidelijke communicatie.

Persoonlijke aanpak voor elk project

Focus op persoonlijk contact en kwaliteit.

Klaar om samen de eerste stap te nemen?

Heb je een vraag of wil je vrijblijvend jouw project bespreken? Neem contact met ons op en we helpen je verder. We bekijken samen jouw project en vertellen je graag onze gestructureerde werkwijze.

Contact opnemen